سفارش تبلیغ
صبا ویژن
کسی کـه خویشتن را نشناسـد، از راه نجـات دور افتـد و در گمراهی ونادانیها درافتد . [امام علی علیه السلام]

علل عاطفی

- کمبود محبت : هر فرد نیازمند به محبت است و خود را طلبکار آن میداند و اگردانش آموزی خود رادر شرایطی ببیند که مورد عنایت و محبت کافی والدین و مربیان نیست نشاط و شادابی خود را از دست میدهد و این امر تاثیر گذار بر روی کار و فعالیت های درسی او خواهد بود .

- افراط در محبت : فرزندانی که زیاد محبت می بینند لوس و خودپسند بار می آیند آنان سعی می کنند بدون درک و اندیشه ی کافی همه ی امور را بر اساس خواسته ی خود پیش برند و این خود زمینه ساز عقب ماندگی های آنها است .

- وابستگی های شدید : این هم جلوه ای از مسائل ناشی از روش غلط انضباطی والدین است که فرزندان خودرا ضعیف و ناتوان بار می آورند .

- حسادت ها : این هم مشکل بزرگی برای خانواده و هم مدرسه می باشد . دانش آموزی که به هر علت دچار حسادت باشد حال و وضعی عادی ندارد و نمی تواند چون دیگران کار و تلاش کند زیرا که افراد حسود اغلب عصبی مزاج ، زود رنج، گیج و آشفته اند و تمرکز فکری ندارند .

- ترس و اضطراب : فردی که در درون خود زمینه ی نا آرامی و اضطراب دارد نخواهد توانست در کار و زندگی و برنامه اش موفق باشد . ترس از معلم و یا والدین او را در صحنه های زندگی اجتماعی بی قرار و دلزده و افسرده می کند . طبیعی است که این امر در زندگی تحصیلی او اثر می گذارد .

اقدامات درمانی

ما در طریق درمان گاهی ناگزیر می شویم از پزشک و یا روان پزشک استفاده کنیم. زمانی به پند گویی ، مشاوره ، تذکر ، همکاری ، همدردی با دانش آموز بپردازیم.در ارتباط با خانواده گاهی به تغییر محیط ، کنترل معاشران پرداخته و زندگی اجتماعی دانش آموز را سروسامان دهیم.

زمانی ممکن است اقداماتی دیگر داشته باشیم چون ابراز و اعلام محبت ، کاستن از عده و جمعیت کلاس ، اصلاح و تجدید نظر در شیوه تدریس ، اصلاح شیوه امتحان ، کاستن از میزان کار دانش آموز ، کمک جهت رفع مشکلات خانوادگی و در گیریهای والدین، رفع تبعیض ها ، حسادت ها ، تعدیل محبت ، مراقبت در حضور و غیاب ،احیای اندیشه ووجدان ،ایجاد عزت نفس ،تامین سلامت جسم و روان، ایجاد امنیت روانی ، ایجاد زمینه برای اثبات وجود در زندگی و .........

 


89/10/11::: 8:56 ع
نظر()